Verlichtingsadvies

Goede verlichting kan een unieke sfeer creëren in uw woning en bepaalt voor een groot deel de beleving van uw interieur. Om de juiste sfeer te bepalen is het van belang te weten met welke aandachtspunten u rekening moet houden bij het plaatsen van bestaande of nieuwe verlichting.

Afhankelijk van de te verlichte ruimte en de stijl van uw inrichting kunnen wij geheel vrijblijvend een lichtplan voor uw specifieke situatie opstellen. De diverse onderdelen die worden bekeken voor een professioneel verlichtingsadvies zijn o.a.;

  • hoeveel lichtpunten zijn er nodig om de ruimte volledig te verlichten
  • waar is sfeerverlichting nodig
  • de juiste balans tussen algemene verlichting en sfeerverlichting
  • op welke hoogte moet de verlichting geplaatst worden
  • variatie v/d/ verlichting in vorm en kleur op diverse hoogtes in uw ruimte
  • enz.

Onze lichtexpert zoekt naar de juiste balans tussen algemene verlichting, sfeerverlichting en functionele verlichting. Verlichting is een wezelijk onderdeel van uw totale interieur, door de juiste afstemming met de rest van uw interieur creëren wij voor u de gewenste sfeer.

Shadee beschikt over de benodigde expertise en ervaring opgedaan in ruim 30 jaar advisering, plannen en plaatsen van verlichting in de meest uiteenlopende ruimtes. Speciale verlichting en unieke lampenkappen produceren wij indien nodig op maat, in-house in ons atelier.

Wilt u ook geheel vrijblijvend gebruik maken van onze kennis en ervaring? Neem dan contact met ons op en bel naar: 036 540 34 33 of neem contact op via het contactformulier.